Myjavskí volejbalisti sa dnes starali o 55 detí zo štrajkujúcich škôl

26.11.2012 Myjava

Myjava 26. novembra (TASR) – Viac ako polstovke detí, ktoré neboli kvôli štrajku v škole, sa dnes v Myjave venovali členovia volejbalového oddielu Spartak Myjava a pracovníci Centra voľného času. V prípade pokračovania štrajku budú v tejto aktivite pokračovať aj v ďalších dňoch. TASR o tom informoval hovorca Myjavy Marek Hrin.

„V športovej hale bolo asi 55 detí, ktorým pripravili členovia volejbalového oddielu športové aktivity a pracovníci CVČ, ktorí vymýšľali rôzne krúžkové a záujmové aktivity výtvarného či iného charakteru. Tieto aktivity budú pokračovať aj v nasledujúcich dvoch dňoch, kedy je ohlásený štrajk našich škôl,“ povedal Hrin s tým, že ak by sa štrajk predĺžil, sú pripravení hľadať pre deti program aj na štvrtok a na piatok.

Ako dodal, mesto poskytlo iba športovú halu a zabezpečilo občerstvenie a pitný režim. Ostatné všetko je v réžii volejbalového oddielu, ktorého členovia sa deťom venujú bez nároku na nejaké finančné vyrovnanie. Program pre deti je pripravený oddnes do stredy (28. 11.) denne od 8.00 do 15.00 hodiny.
 

Vyberte región